Bezorging binnen 2-3 werkdagen
Gratis bezorging boven €100,00
Wijnadvies via info@wijnuitpiemonte.nl

Privacy Policy

1. Privacy policy
Wijn uit Piemonte respecteert uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens daarom alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt end an alleen in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

2. Bedrijfsgegevens
Naam bedrijf: Wijn uit Piemonte v.o.f
Website: https://www.wijnuitpiemonte.nl
KvK nummer: 68244924 0000
BTW-nummer: NL857358820B01

3. Postadres
Wij gebruiken uw postadres (ontvangen in het kader van een verkoop) niet voor het verzenden van reclameboodschappen met informatie over producten en diensten.

4. E-mailadres
Het van u, in het kader van een met u gesloten overeenkomst, verzamelde e-mailadres, wordt dit niet gebruikt voor het toesturen van ongevraagde communicatie/ reclameboodschappen wanneer u ons daarvoor geen toestemming heeft verleend.

5. Telefoonnummer
Wij zullen uw telefoonnummer op geen enkele wijze voor commerciële doeleinden gebruiken.

6. Overige persoonsgegevens (anders dan hiervoor genoemd)
Wij verwerken overige persoonsgegevens alleen (door middel van cookies of anderszins) indien dit noodzakelijk is voor:
- de uitvoering van tussen u en ons gesloten overeenkomst, of
- de goede uitvoering van een publiekrechtelijke taak, of
- de behartiging van het belang van Wijn uit Piemonte (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
- u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Uw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze door Wijn uit Piemonte zijn verzameld.

7. Verzamelde persoonsgegevens
De verzamelde informatie wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

8. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens
Als Wijn uit Piemonte uw gegevens overdraagt of ontvangt op onze website, gebruiken wij hierbij de coderingstechnologieën zoals deze erkend worden als gangbaar binnen de IT-sector. Tevens hebben wij de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik en/of de wijziging te voorkomen van informatie zoals wij deze ontvangen op onze site.

9. Veiligheid opslag van gegevens

10. Toegang tot uw gegevens
Indien u wilt weten welke persoonsgegevens van bezoekers van onze website worden verzameld, kunt u via het hieronder weergegeven e-mailadres contact met ons opnemen. Indien (uw) gegevens onjuist blijken te zijn, dan kunnen deze worden verbeterd, aangevuld en/of verwijderd. Indien u toegang wilt tot deze informatie en/of uw persoonlijke gegevens wil verbeteren, kunt u via onderstaand e-mailadres contact met ons opnemen.

11. Contact
U kunt via het e-mailadres info@wijnuitpiemonte.nl contact opnemen om te reageren op onze Privacy Policy.

Het hiervoor weergegeven privacy beleid kan op elk moment gewijzigd worden. Dergelijke wijzigingen zullen wij op onze website (www.wijnuitpiemonte.nl) publiceren. Mocht dit nodig dan zullen wij  u hier per e-mail van op de hoogte stellen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Gratis bezorgd

Voor bestellingen boven €100

Advies nodig?

Contact ons via info@wijnuitpiemonte.nl

Wijnen van ambachtelijke wijnhuizen

Perswijn wijnconcours 2017 finalisten!

Maar liefst 3 van onze wijnen zijn finalist in het Perswijn wijnconcours 2017! Herken ze aan het Perswijnlogo!

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet op voorraad

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.